השכרת ציוד הגברה
השכרת פלזמה
השכרת מקרנים
השכרת גנרטורים

עמוד בית
חבילות "הכל כלול"
השכרת ציוד הגברה
השכרת ציוד תאורה
השכרת גנרטור
השכרת פלזמה
השכרת מקרנים
השכרת ציוד מקצועי
השכרת פלטות די ג'יי
שירותים ניידים
מדריכים
גלריית תמונות
חנות ציוד הגברה
מי אנחנו
מפת האתר
צור קשר
איך להגיע

רון054-4260048
משרד 077-3381307
פקס 077-4430141

פורומים

תיקון קונסולה

כל מה שרציתם לדעת ולשאול על הגברה

תיקון קונסולה

הודעהעל ידי שמעון ב 28 בפברואר 2010, 06:44

הקול שלום
יש לי קונסולה 16 ערוצים של ברינגר. יש לי כמה בעיות ורציתי לדעת אם אתם מתקנים קונסולות ואם לא איפה אתם ממליצים לתקן
דחוף
שמעון
שמעון

Re: תיקון קונסולה

הודעהעל ידי ori ב 28 בפברואר 2010, 06:57

שמעון היי
אנחנו לא מתקנים ציוד. המקסימום שאנחנו עושים אצלנו זה הלחמות של כבלים מכל הסוגים.
בכל אופן, אם אתה מחפש מישהו שיעשה לך תיקון קונסולה, מגבר, רמקולים מוגברים, תאורה ועוד יש לנו מישהו מעולה.
אני כבר אומר מראש שאין לנו איזה שהוא אינטרס כספי להמליץ עליו. אני גם לא מרבה להפנות לבעלי עסקים כי יש פה אחריות. אם אמליץ על בעל מקצוע לא טוב זה חוזר אלינו בסופו של דבר, אבל במקרה של מיכאל אני סגור לא במאה אחוז אלא באלף אחוז.
מיכאל הוא טכנאי מספר אחד בארץ לאלקטרוניקה. הוא עבד שנים כטכנאי הבית של בטי-בם וטיפל שם גם בציוד של אנשים מבחוץ. הוא גם סופר מקצועי, גם נחמד מאוד ותמיד מקדיש לך זמן להסביר מה קרה ומה הוא עשה. לעולם לא תצא ממנו בהרגשה שהבן אדם סיבן אותך. והכי חשוב זה שהוא לוקח אחריות. אם הוא טעה הוא יגיד לך טעיתי ויתקן שוב. ועוד דבר חשוב מאוד מאוד הוא עובד מהר מאוד והרבה פעמים אנחנו צריכים דחוף מכשיר אז הוא מתקן לנו עוד באותו יום.
בקיצור הטכנאי ב-ה הידיעה
אישתי לא קיבלה ממני כל כך הרבה מחמאות מעולם, אז כך את זה כמחמאה למיכאל
הטלפון שלו - 054-8099465
הוא יושב ברחוב הרצל בתל אביב במבנה פינתי של הרצל / קיבוץ גלויות (פינה דרום-מערבית)
בברכה
אורי
ori
מנהל האתר

תיקון מגברים

הודעהעל ידי זיו ב 14 במרץ 2010, 06:30

מה לגבי תיקון מגברים. יש לי נסיון ממש רע עם תיקון מגברים. יש לי מגבר מקולקל ואני לא יודע אם כדאי לתקן אותו. כבר היה לי פעם מגבר שהתקלקל ועלה לי לא מעט לתקן אותו. אני מדבר על mixtech ישן, גדול וכבד בטרוף. הוא מוציא 900 ואט לצד ורציתי להתייעץ, מה אתם אומרים? כדאי לתקן?
זיו
זיו

תיקון מגברים

הודעהעל ידי חן ב 03 באפריל 2010, 13:52

היי
כמו שאתה אומר - תיקון מגברים זה עניין בעייתי. זה לפעמים מאוד יקר. לדעתי אם המגבר הוא מגבר חזק אז יש כדאיות לתיקון. אם חלש הייתי מוותר. תלוי מה השימוש שלו אצלך. אם זה מגבר שמניע שני רמקולים פסיביים למסיבות קטנות שאתה עושה , אז אולי כדאי לחשוב כבר על כיוון של זוג רמקולים מוגברים ולהפרד מעניין הפסיביים והמגבר. אם זה מגבר מתוך ארון מגברים - אז גם הייתי מתחיל לחשוב להחליף כזה מגבר ישן למשהו חדש יותר וקל יותר . אם אין לך כסף כרגע לעניין השדרוג ומחיר התיקון מגיע לאלף שקלים אז אולי כדאי שתתקן . אם זה מתקרב לאזור האלפיים שקלים תחשוב פעמיים.
בברכה
אורי
חן

חזור אל ציוד הגברה