שלום לכל הגולשים
העברתי לפה את התשובה שכתבתי למישהו ששאל אותי על תיקון קונסולה מכיוון שגם אם יש לכם מכשיר תאורה שהתקלקל אני עדיין ממליץ בחום על מיכאל שהוא טכנאי מעולה גם לתיקון כל סוגי מכשירי התאורה
אני כבר אומר מראש שאין לנו איזה שהוא אינטרס כספי להמליץ עליו. אני גם לא מרבה להפנות לבעלי עסקים כי יש פה אחריות. אם אמליץ על בעל מקצוע לא טוב זה חוזר אלינו בסופו של דבר, אבל במקרה של מיכאל אני סגור לא במאה אחוז אלא באלף אחוז.
מיכאל הוא טכנאי מספר אחד בארץ לאלקטרוניקה. הוא עבד שנים כטכנאי הבית של בטי-בם וטיפל שם גם בציוד של אנשים מבחוץ (הם עברו לחדרה והוא נשאר היום בתל אביב). הוא גם סופר מקצועי, גם נחמד מאוד ותמיד מקדיש לך זמן להסביר מה קרה ומה הוא עשה. לעולם לא תצא ממנו בהרגשה שהבן אדם סיבן אותך. והכי חשוב זה שהוא לוקח אחריות. אם הוא טעה הוא יגיד לך טעיתי ויתקן שוב. ועוד דבר חשוב מאוד מאוד הוא עובד מהר מאוד והרבה פעמים אנחנו צריכים דחוף מכשיר אז הוא מתקן לנו עוד באותו יום.
בקיצור הטכנאי ב-ה הידיעה
אישתי לא קיבלה ממני כל כך הרבה מחמאות מעולם, אז כך את זה כמחמאה למיכאל
הטלפון שלו - 054-8099465
הוא יושב ברחוב הרצל בתל אביב במבנה פינתי של הרצל / קיבוץ גלויות (פינה דרום-מערבית)
בברכה
אורי
|
תיקון פנסים חכמים
3 הודעות • עמוד 1 מתוך 1
Re: תיקון פנסים חכמיםהיי
דיברתם על תיקון פנסים חכמים. השאלה היא אם הוא מתקן את כל הסוגים של מכשירי תאורה או שהוא מתמחה בעיקר ביבואן מסויים שאותו הוא מכיר? ציקי
3 הודעות • עמוד 1 מתוך 1
|
||||||||||